Κέντρο διαιτολόγιας και μεταβολισμού

Γιατι να μας επιλέξετε

Ο κύριος στόχος του κέντρου Διαιτολογίας και Μεταβολισμού nutriedition είναι η προσφορά υπηρεσιών πρόληψης, αντιμετώπισης αλλά και η καθοριστική
συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων κάθε ηλικίας μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα αλλά και τις έγκυρες συμβουλές του διατροφολόγου.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Το κέντρο διαθέτει καινούριο και σύγχρονο εξοπλισμό, από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές του χώρου. Η επιλογή έγινε με γνώμονα την απόδοση ποιοτικών υπηρεσιών που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Δημιουργούμε από κοινού εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με βάση το ιατρικό σας ιστορικό και τις διατροφικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας απέναντι στο φαγητό

Εμπειρία

Μέλημα μας είναι η απόδοση διαχρονικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η εμπειρία μας σε θέματα διατροφολογίας θα βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο για να ανακτήσει την καθημερινότητα του

Συνέπεια στα Ραντεβού

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό φροντίζουμε να είμαστε πάντα συνεπείς. Μέσω ειδικού λογισμικού επιτυγχάνεται η βέλτιστη οργάνωση των ραντεβού.


Προσβασιμότητα

Το κέντρο διαιτολογίας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας στην Μιχαλακοπούλου 56. Απέχει μόλις 300 μέτρα από το μετρό του Μέγαρου Μουσικής.


Στοχευμένη Καθοδήγηση

Μέσω στοχευμένης εκπαίδευσης και καθοδήγησης κατά τη διάρκεια των συνεδριών, συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε μαζί τις βάσεις που θα χρειαστείτε για να αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε διατροφική κατάσταση θα σας παρουσιαστεί στο μέλλον.

NutriEdition Παναγιώτης Κλειάσιος
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας
TOP