Βιογραφικό

O Κος Παναγιώτης Σ. Κλειάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα την 24/01/1988.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Άργους το 2005 με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,5/20

Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2009 με βαθμό 8,0. Είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση “Διατροφή και Άσκηση” από τον Απρίλιο του 2012 με βαθμό «Άριστα – 9,8/10».  Έχει λάβει αριστείο επίδοσης α΄εξαμήνου (9,5/10) & β’ εξαμήνου (10/10) Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή», κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση», του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έκανε Πρακτική Άσκηση σε 7 νοσοκομεία της Αττικής:

Νοσοκομεία-Κλινικές

Παίδων Αγ. Σοφία- Παιδιατρική

Αττικόν- Ογκολογική και Γαστρεντερολογική

Γ. Γεννηματάς- Νεφρολογική

Αγία Όλγα- Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

ΚΑΤ- Καρδιολογική

Έλενα Βενιζέλου- Κύηση και Θηλασμός

Ιασώ- Λειτουργία αυτόνομης διαιτολογικής μονάδας

Υπηρέτησε και ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία τον Ιούλιο του 2010.

Διατέλεσε εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το Φεβρουάριο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2015.Επιπλέον διατέλεσε υπεύθυνος Κλινικός-Αθλητικός Διαιτολόγος στο <<AIR POWER FITNESS CLUB>> στα δύο υποκαταστήματα στο Κολωνάκι και στο Ψυχικό από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2014. Επιπρόσθετα, διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2011 έως το 2014, διάστημα κατά το οποίο συμμετείχε σε πολλά ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα καθώς και υπήρξε υπεύθυνος Διαιτολόγος  στα ινστιτούτα<<DNA Πατησίων>> και <<DR PRINOY ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ>> από το 2013 έως το 2017. Επιπλέον διετέλεσε συνεργάτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του κέντρου φυσικοθεραπείας <<Medzen Physiotherapy>> καθώς και του κέντρου άθλησης <<Fit Corner Studio>> από το 2016 έως το 2019.

Είναι βασικός εισηγητής του σεμιναρίου <<Ειδικός Αθλητικής Διατροφής>> υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής των ΗΠΑ (ISSN). Επιπρόσθετα, διατελεί εξωτερικός συνεργάτης της εξειδικευμένης για άντρες κλινικής <<MenClinic>> και Κλινικός-Αθλητικός Διαιτολόγος  στο Γυμναστήριο/Κέντρο σωματικής ευεξίας <<Point of You>> στο Βύρωνα από το 2018 ως και σήμερα.

Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας «Mednutrition» (1ο portal διατροφής σε Ελλάδα και  Κύπρο) καθώς και του ΠΣΔΔ (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων).

Διατηρεί το δικό του Διαιτολογικό Κέντρο στην οδό Μιχαλακοπούλου 56, Αθήνα.
Γνωρίζει δύο γλώσσες Αγγλικά  –  Γερμανικά  και συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια και ημερίδες από το 2009 καθώς και ανακοινώσεις του έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια.

Αναλαμβάνει τη διατροφική παρακολούθηση υγιών ατόμων, ατόμων με διάφορες παθήσεις (π.χ. καρδιαγγειακά, διαβήτης, νεφροπάθειες, γαστρεντερικά), εγκύων, παιδιών καθώς και αθλητών ή ασκούμενων που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αποδοσή τους ή να βελτιώσουν τη σύσταση του σωματός τους.

NutriEdition Παναγιώτης Κλειάσιος
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας
TOP